Livrare si plata

Comanda online primită și confirmată se va livra în una/două zile lucrătoare. Livrarea poate dura mai mult, în situația în care se face într-o localitate din afara Mun. Brașov. În situații speciale, dat fiind slaba dezvoltare a unei infrastructuri optime de transport și aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a mări timpul de livrare.
În cazul în care RoGreek primește informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, aceasta își rezervă dreptul de a refuza onorarea livrării, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Termenilor și condițiilor prezentate pe site, sau, după caz, poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Livrarea se realizează prin intermediul unei firme de curierat, în țară.
Comenzile cu valoare de peste 200 Lei se livrează gratuit în țară, in limita a 10Kg. Orice kg in plus peste aceasta limita de greutate se taxeaza cu 1,5 lei/kg.
Restul comenzilor se taxează în funcție de greutate, conform tarifelor practicate de societatea de curierat.

Dacă un client nu este găsit la adresa specificată în formularul de comandă, sau indicată telefonic, acesta va fi contactat telefonic pentru a stabili o nouă dată de livrare. În situația în care nici la a doua dată clientul nu este găsit pentru a i se livra comanda, sau acesta este imposibil a fi contactat telefonic pentru a se stabili o a doua dată de livrare, atunci comanda se anulează, iar RoGreek își rezervă dreptul de a refuza o comandă ulterioară a acelui client și de a solicita contravaloarea costului de livrare perceput de firma de curierat.

Greutatea maximă a coletului este de 20 kg. Dacă greutatea produselor comandate depășește această greutate, ne rezervăm dreptul de a vă livra comanda în mai multe colete, astfel încât greutatea fiecărui colet să nu depășească 20 kg. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a vă cere achitarea taxei de transport suplimentare conform greutății fiecărui colet rezultat.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producătorului.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării – dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu țin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilității produselor în stocurile producătorilor, condiții de transport sau livrare, cazuri de forță majoră, cazuri fortuite, etc.).

 

Livrarea produselor comandate se va face in la adresa specificata in momentul lansarii comenzii. De asemenea, comenzile pot fi ridicate si direct din magazinul RoGreek – Magazin Tradițional Grecesc din Brasov (Str. Griviței nr. 61 bl. 46A).

Orice modificare a adresei / modalitatii de livrare specificate initial se poate realiza prin informare prin e-mail transmis la adresa rogreek.brasov@gmail.com in maxim 24 ore de la momentul plasarii comenzii.

Toate preturile produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si nu includ costul de livrare.

Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii.

Modalitati de plata:

  • Numerar sau card la livrare (La plata ramburs se achita 4 lei in plus, conform taxarii serviciului de curierat)
  • Numerar sau card la ridicarea comenzii din magazin
  • Online prin VivaWallet, la plasarea comenzii pe site

*ATENȚIE!

În aceasta perioadă, recomandăm evitarea contactului cu bancnotele.
Plătește online, fără costuri suplimentare.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Refuz
Privacy Policy